achtergrond

Menu

Pakkende teksten die werken

Of u nu een vlot leesbare website wilt, een pakkend artikel voor een magazine of een aansprekende brochuretekst: een boeiende, bruisende tekst is de sleutel tot succes.

Zo'n tekst schrijven is een vak apart. Bruiswerk beheerst de kneepjes van het schrijversvak als geen ander en neemt deze taak graag op zich. Van persbericht tot boek, alle schrijfwerk is bij Bruiswerk in goede  handen.

Maar er is meer dan alleen tekst. Er is een communicatiestrategie. Er is sfeer. Er is een snaar die u bij uw doelgroep wilt raken. Dat begrijp ik als geen ander. Met meer dan 20 jaar ervaring in het communicatievak is het voor mij logisch om verder te kijken dan alleen een tekst. Voordat ik ga schrijven, verdiep ik mij in uw doelgroep, in uw bedrijf en in uw communicatiestrategie. Alleen dan ontstaan teksten die werken!

Passende projectcommunicatie

Heeft u een project dat vraagt om communicatie, maar zelf geen tijd om dit te doen? Heeft u een communicatievraagstuk, maar geen professional in huis? Dan bent u bij Bruiswerk aan het juiste adres.

Ik zet met plezier mijn jarenlange ervaring in. Vol passie en overgave leef ik mij in uw project in en ga ik voor u aan de slag. Dat kan bij u op locatie zijn of vanuit mijn eigen werkplek aan huis. Het is maar net waar het project om vraagt. Kortom: maak een afspraak en we spreken alle mogelijkheden door!

Slagvaardig Interimwerk 

Er zijn wel eens tijden dat het drukker is dan normaal. Uw team met communicatieprofessionals loopt over, rent zichzelf èn de klant voorbij. Extra ondersteuning is meer dan welkom. Bruiswerk biedt uitkomst!

Interim-werk is mij op het lijf geschreven. Het is altijd weer een leuke uitdaging om snel in te spelen op de vragen die er liggen. Ik geniet van de nieuwe ervaringen en vind het leuk om tijdelijk mijn steentje bij te dragen aan de communicatie van uw organisatie. Aan ervaring ontbreekt het mij in ieder geval niet. Voor diverse grote organisaties heb ik als interimcommunicatieprofessional gewerkt. In een persoonlijk gesprek vertel ik u daar graag meer over.

;

Deze website gebruikt cookies om bezoekersstatistieken te meten en voor doorverwijzingen naar social media kanalen. Door op ok te klikken accepteert u ze. Meer weten over ons privacybeleid? Algemene Voorwaarden.

Ik accepteer de cookies van deze website